Paweł Mieszała Chef i właściciel Cukierni Pawlova oraz Studio 44

Mistrz cukiernictwa z ponad 25-letnim doświadczeniem zawodowym. To jeden z najbardziej uznanych i cenionych cukierników w Polsce. Mistrz Polski i świata w cukiernictwie, który trzy razy brał udział w najbardziej prestiżowym konkursie, jakim jest Puchar Świata Cukierników w Lyonie. Wykładowca, szkoleniowiec, mentor, którego podopieczni osiągają sukcesy w branży.

Swoje umiejętności zdobywał na całym świecie m.in. we Francji oraz Belgii. W 2000 roku jako Mistrz Szkolący był odpowiedzialny za przygotowanie Marleny Szymaś do Mistrzostw Świata Młodych Cukierników w Lizbonie, gdzie zdobyła tytuł Mistrza Świata, a w 2002 roku, w tej samej roli, odpowiedzialny kreatywnie za przygotowanie Michała Doroszkiewicza do Mistrzostw Świata Młodych Cukierników – Poznań. W ten czas również podopieczny Pawła Mieszały zdobył tytuł Świata. W 2013 przygotowywał Mariusza Góreckiego do Mistrzostw Świata Młodych Cukierników – Rio de Janeiro. W latach 1995-2004 wykładał w Europejskiej Szkole Mistrzów „Proffesional” oraz w Akademii Zeelandia. Ponadto jest autorem albumu „Wykwintne desery polskie” patronatem pierwszej damy. W 2009 roku został uhonorowany Medalem Komisji Edukacji Narodowej.